Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj valuti.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Stanje i raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem Call CentraPowered by
Smartphone Shop
Bez kamate i učešća
01. AKCIJA (107) 02. Alati (237) 03. Televizori (53) 04. Mobilni / Tableti (103) 05. IT (28) 06. Bela tehnika (157) 07. Mali kućni aparati (189) 08. Aparati za negu (64) 09. Gume (3) 10. Akumulatori (6) 11. Kuhinja (36) 12. Audio/Video/GPRS (16) 13. Grejanje (85) 14. Školski pribor (6) 15. Kuća/Stan (54) 16. Bebi program (90) 17. Boje i Lakovi (12) 18. Bicikle (52)
Koferi / rančevi / torbe (19)
1 2
  MS CITY RANACDETALJNIJE 149 din   Uomo modna torbica WENGER 01Ova torbica ima pet praktičnih pregrada i jednu sa preklopom. Unutar glavne pregrade nalazi se još jedna manja pregrada. Unutar druge pregrade, nalazi se i pregrada za mobilni telefon. Torbica je napravljena od visoko kvalitetnog i izdržljivog materijala. Torbica poseduje široki kaiš, koji može da se podešava, tako da se može nositi preko ramena i grudi.DETALJNIJE 179 din   Uomo muška torbica WENGER 1052Muška modna torbica se može nositi oko ramena ili struka. Extra kvalitet i moderan dizajn. Napravljena je izuzetno kvalitetno, od najjačeg i najkvalitetnijeg poliestera D3200 i otporna je na habanje. Kaiš je sa regulatorom, tako da se može produžiti ili skratiti. Torba ima mnogo praktičnih pregrada u unutrašnjosti. DETALJNIJE 219 din   Uomo ranac Adventeam MixRanac koji je napravljen za različite potrebe i skoro svačiji ukus. Može se nositi za školske, ali i za svakodnevne aktivnosti. Napravljen je u pretežno crnoj boji sa kombinacijom sive boje, dok ga sa prednje strane krase dve ukrasne trake za stezanje. U donjem delu ima plastične stepere koji ga štite od habanja. Kaiševi ranca su podebljani i ojačani, ručka na rancu je kombinacija platna i sajle. U unutrašnjosti ranca je pregrada za laptop. .
DETALJNIJE 219 din
  Uomo muška kožna torbica 765Muška kožna torbica sa dve glavne pregrade. Sa jedne bočne strane ima 2 manje pregrade, a sa druge bočne strane još jednu pregradu. Ova torbica je odličan izbor za ljude sa stilom. Dimenzije torbe zadovoljavaju nošenje osnovnih ličnih stvari: ključeva, telefona, dokumenata, novčanika...
DETALJNIJE 229 din
  Uomo muška torbica 11Ovaj model muške torbice je kombinacija kože i poliestera. Kaiš može da se podešava i njegova dužina iznosi 150cm.. Torbica je predviđena za nošenje ličnih dokumenata, ključeva, telefona... Vrlo je praktična za upotrebu i veoma je lepog dizajna, može se nositi uz klasičan poslovni izgled, ali i uz sportski stil oblačenja.
DETALJNIJE 249 din
  Uomo ranac AdventeamOvaj ranac je visokog kvaliteta, predviđen je za svakodnevne i sportske aktivnosti. Mnoštvo pregrada, dobar materijal, moderan dizajn...ovaj ranac čine odličnim izborom. Ranac osim podebljanih leđa ima i unutrašnju pregradu za laptop. Ručka za nošenje je takođe ojačana sajlom. Dostupne boje: crna i crvena.
DETALJNIJE 279 din
  ORMI Wizz BagKofer-torba koju možete koristiti svakodnevno, ili je nositi na putovanjima, dizajnirana je tako da je mozete uneti u avion sa sobom, kao lični prtljag. Kofer je napravljen od jakog i kvalitetnog poliestera D1600. Model ovog kofera ima ojačanu šipku za vuču i dva silikonska točkića. Dostupne boje: crna i ljubičasta.
DETALJNIJE 349 din
  ORMI Wizz Air Protege koferKofer vučilica za avion, svojim dimenzijama odgovara svim avio kompanijama, pa je možete uneti sa sobom u avion, kao lični prtljag. Ovo je poslovno-putna torba predviđena da u njoj nosite i dokumenta i stvari. Napravljena je od poliestera D1600, ručka za vuču je metalna i duboko zaštićena u unutrašnjosti kofera, ima dodatni džep i mnogo korisnih pregrada. Točkovi na torbi su uvučeni. Dostupna boja: crna.


DETALJNIJE 429 din
  Swissgear ranacRanac koji zadovoljava visoke kriterijume. Može se koristiti za svakodnevne aktivnosti (školske, sportske, putovanja...). Široku primenu je našao kod poslovnih ljudi. Ima glavnu pregradu, unutar pregrade još dve sa priključkom za mobilni telefon. Na kaišu ima regulator za handsfree slušalice namenjene za slušanje muzike sa Vašeg mobilnog telefona, tableta, MP3/4 plejera. Ranac ima ojačanu ručku, ojačane-odložene kaiševe sa podešavanjem.
DETALJNIJE 429 din
1 2